Av. Mestre Josep Bonay, 15 � 17200, Palafrugell Av. Mestre Josep Bonay, 15 � 17200, Palafrugell
Tel: 972 613 500 Fax: 972 613 520 972 61 35 00    Fax : 972 61 35 20
resige@pfgg.cat resige@pfgg.cat    NIF G17887928

AVÍS LEGAL

Aquest lloc web i el seu domini corresponen a la Fundació Palafrugell Gent Gran (en endavant la Fundació), amb CIF G17887928, i domicili a l'avinguda Mestre Josep Bonay, 15, de Palafrugell (CP 17200), telèfon 972 613 500.


La Fundació no es fa responsable del contingut, exactitud i actualització de la informació que prové d'altres persones que figuri al lloc web o a la que es faci remissió per mitjà d'enllaços o altres sistemes.

El lloc web i els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, gràfics, bases de dades i qualsevol altre material, es posen a disposició pública amb finalitats d'informació i per a oferir serveis en el marc de les competències i funcions pròpies de la Fundació. Existeixen drets de propietat intel·lectual sobre alguns d'aquests continguts que corresponen o bé a la Fundació o a terceres persones que n'han autoritzat la utilització per aquest mitjà.

De forma general, i llevat que s'indiqui el contrari de forma expressa per a casos singulars, es pot portar a terme la reproducció, distribució i comunicació pública dels continguts d'aquest lloc web sempre que quedi constància de la procedència. No obstant, no es podran utilitzar els continguts per a usos comercials, ni fer-ne obres derivades, sense autorització expressa de la Fundació.

Aquestes condicions regeixen per als continguts del lloc web protegits per drets d'autor i es resumeixen amb la llicència Reconeixement - No Comercial – Compartir Igual 4.0 (CC BY-NC-SA 4.0) de Creative Commons.

El signe distintiu de la Fundació i els altres dissenys i logotips que l'identifiquen només poden ser reproduïts i utilitzats amb autorització prèvia de la Fundació, o bé quan es tracti d'identificar activitats o iniciatives que compten amb el suport explícit de la Fundació.

No s'autoritzen presentacions dels continguts d'aquest lloc en una finestra aliena (framing) sense autorització expressa i per escrit de la Fundació.


En l'exercici de les seves competències i funcions la Fundació tracta dades de caràcter personal. En aquest enllaç figura informació sobre la Política de protecció de dades de la Fundació.


La Fundació informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) que permeten fer més còmode i ràpida la comunicació que s'estableix entre ell i el lloc web. La vigència d'aquestes galetes es limita a la necessària per aconseguir aquests objectius. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador d'Internet per a obtenir un millor coneixement i control de les galetes. Vostè ha estat informat prèviament de la seva instal·lació. Trobarà més informació sobre la Política de Cookies en aquest enllaç


La Fundació no es fa responsable davant dels usuaris del seu lloc web dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, sobrecàrrega de les línies, avaries o desconnexions quan estiguin motivades per causes que li són alienes. Tampoc no se'n fa dels danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de la Fundació. Sempre que sigui possible advertirà prèviament de les interrupcions en el funcionament del web i dels serveis.« Tornar a la pàgina principal